jueves, 31 de julio de 2014

DesconnexióDesprés d’uns mesos molt atapeïts sobretot en qüestions teatrals, per fi arriba l’estiu i amb ell arriba la meva pausa , el cos ho agraeix ja que han sigut  molts dies de tràfecs , amb assajos, representacions, preparacions , acondicionaments i  nits fantàstiques compartides amb companys que s’allargaven mes enllà de l’escena i es convertien en riures, confidències, poesies , descobriments,  enamoraments i desamoraments , però sobretot  nits per créixer per encarar els dies….
Ara toca descansar , i com em diu la meva amiga Cristina, ‘’desconnecta per després tornar a connectar’’…no se molt be si aquesta desconnexió es pot fer de tot plegat ja que el cos ens ho demana mentre la nostre ment difícilment ens deixa tranquils. Diuen que meditar es una bona eina per alliberar,  però si us he de ser sincera, tot i que ho he intentat molts cops i he sigut una alumne molt disciplinada ,  mai he arribat al grau òptim de saviesa per aconseguir-ho .
Aquest dies els ompliré amb visites als amics, estades a la platja, visites per el país i per on em porti el camí .... i també per el camí  em retrobaré amb els guions que tinc que aprendre’m per aquest hivern...... esta per veure si podré arribar a la desconnexió.
Bones vacances!