domingo, 19 de febrero de 2012

La Gran PomaAvui fa una setmana que era a ''La Gran Poma'' la veritat es que la traducció literal al català no sona gens be, vaig ser a Manhattan per feina dintre de la setmana de la moda . Sempre que arribo a New York tinc la sensació de que me la faig una mica mes meva i sobretot retrobar-me amb els companys i els amics em fa sentir be. La ciutat enganxa , estimula a caminar i recorre les grans avingudes , però entre tots els espais un dels que mes m'agraden es Bryan Park, un petit oasi entre els alts edificis i la multitud que amb preses camina a munt i avall, et sorprèn aquest petit racó amb arbres, tauletes i cadires on pots fer un stop i continuar
La setmana de la moda a la ciutat omple els carrers de personatges curiosos i disfresats , provocació o moda???  potser les dues coses però em diverteix ....
Pot semblar que tot dintre del mon de la moda sigui fals i  fictici, es cert que hi ha molt d’això però la feina i l'esforç que visc cada cop que em veig implicada d'alguna manera amb aquest mon m'ho fa veure com una cursa de reptes, la meta es la desfilada i fins arribar-hi hi participem tots els dorsals per aconseguir que surti tot be, no us podeu imaginar la quantitat de gent i esforços per quinze minuts de passarel·la. Em quedo amb la unió de tots aquests esforços i feina i sobretot amb la gent que lluita per fer-ho possible lluny del lucre només econòmic.
i acaba la desfilada i amb els amics anem a celebrar que tot a sortit..diguem que la nostre feina , ha sortit be !!!!Encara queden unes horetes per tornar a casa i una cosa que m'agrada es caminar sola per la ciutat i camuflar-me entre la seva gent tot i que tinc cara de turista càmera amb ma i no deixo de fotografiar i tornar a fotografiar amb la càmera i amb la ment , m'agrada aquesta ciutat on cada vegada descobreixo coses noves !!!

Arribo a l'hotel i sent-t’ho llàstima d'abandonar la ciutat tan aviat , m'he quedat sense fer alguna visita que tenia amb ment , però es clar no hi era per turisme ,venia per feina, penso que a la propera potser tindre temps ..ho potser vindre com a turista , el cert es que tornaré i sigui com sigui sempre la faré una miqueta mes meva.
Adeu Big Appel, i hola Barcelona tan lluny i tan a prop!!!!
miércoles, 1 de febrero de 2012

Diumenges de converses

Diumenge al migdia , dinar a casa de la mare amb els meu germans , de tant en tant m'ho puc fer venir be i m'hi apunto, com sempre fem a l'hora del dinar parlem, compartim , ens posem al dia, m'agraden les nostres converses em fa sentir a prop d'ells tot i que cada un tenim els nostres punts de vista de la vida i les coses. Aquest diumenge han estat unes converses dirigides a la crisi , cada un de nosaltres ens veiem afectats d'una manera o d'un altre però arribats un punt varem decidir que teníem que portar-ho el millor possible i que ens ensortiriem,  al cap i a la fi nomes son diners  ,  la mare sempre al nostre costat hi ens explicava les moltes crisis que ella i el pare varen passar abans que aquesta,  el cert es que no tenim crisi d'estimació i potser això no ens traurà els mals de cap del nostre dia a dia però sabem que hi som si ens necessitem i que sempre ens quedaran aquest diumenges per parlar de tantes coses !!!!